Bejelentkezés

Jogi tudnivalók

​Tisztelt ​Látogatónk!

Kérjük, figyelmesen olvassa el az alábbiakat! Általános jogi feltételek és információk Az FGSZ Zrt. oldalainak megnyitásával Ön elfogadja az itt felsorolt feltételeket. Kérjük, amennyiben nem ért egyet az alábbiakkal, ne nyissa meg weboldalainkat!

Információk

Az FGSZ Zrt. minden észszerű erőfeszítést megtett annak biztosítására, hogy az FGSZ Zrt.  internetes weboldalán közölt minden információ pontos legyen feltöltése időpontjában. Ennek ellenére, az FGSZ Zrt. sem kifejezetten, sem ráutaló módon nem vállal szavatosságot a jelen weboldalon keresztül nyújtott információkért, és fenntartja a jogot arra, hogy értesítés nélkül bármikor változtatásokat és javításokat hajtson végre, illetve a weboldalt vagy az azon közölt információkat részben vagy egészben megszüntesse. Az FGSZ Zrt. nem vállal felelősséget a weboldalon előforduló semmilyen pontatlanságért, vagy hiányosságért. A pályázatok, illetve felhívások esetén irányadó szabályokra az ott megjelölt külön szabályok vonatkoznak. A www.fgsz.hu weboldalon található információkon alapuló bármilyen döntés a felhasználó saját felelőssége. Az FGSZ Zrt. nem vállal felelősséget a weboldalhoz, illetve az ott található bármilyen információhoz való hozzáférésből, illetve annak elmaradásából, vagy ezek felhasználásából származó semmiféle veszteségért vagy kárért. Az FGSZ Zrt. nem tartozik felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldal használatából, azok használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek az információtovábbítási késedelemből, számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából vagy más hasonló okból származnak. Az FGSZ Zrt. weboldalának bármelyik olyan felhasználója, aki a weboldal felhasználásával információt szolgáltat az FGSZ Zrt.-nek elfogadja, hogy az FGSZ Zrt.-nek korlátlan joga van az ilyen információra vonatkozóan, valamint az FGSZ Zrt. az ilyen információt a választása szerinti bármilyen módon felhasználhatja. A felhasználó által nyújtott ilyen információt nyilvánosnak és ellenérték nélkülinek kell tekinteni.

Szerzői jog

Az FGSZ Zrt. weboldala, az azon található minden képi, hang és szöveges tartalom, illetve azok elrendezése szerzői jogi, illetve védjegy oltalom alatt állnak. Azoknak - a személyes használatot meghaladó mértékű - bármilyen formában történő felhasználása kizárólag az FGSZ Zrt. kifejezett, erre vonatkozó írásos engedélyével lehetséges. Felhívjuk a figyelmét, hogy az FGSZ Zrt. fentiekben részletezett feltételeitől eltérő, vagy azokat sértő használat szerzői jogi, polgári jogi és büntetőjogi következményekkel járhat. Az FGSZ Zrt. minden tudomására jutott jogsértéssel szemben fellép.

Letölthető dokumentumok :
Csatolmány Méret

© FGSZ Natural Gas Transmission Private Company Limited by Shares 2009–