Bejelentkezés

Tájékoztató az FGSZ Informatikai Platform fejlesztése során elkészült interfész specifikációkról kapcsolódó rendszerüzemeltetők és rendszerhasználók számára

​​Tisztelt Partnereink!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy a tervezetten 2018. október 1-től élesbe álló Informatikai Platform gép-gép kapcsolati elérésére vonatkozó interfész leírások a 2018. március 7-i hírlevelünkben foglaltaknak megfelelően a társaságunk honlapján itt elérhetőek.

Felhívjuk Partnereink figyelmét arra, hogy az Informatikai Platform fejlesztése jelenleg a stabilizációs szakaszban van, ezért az interfészleíró dokumentumok még nem tekinthetőek véglegesnek, azok kis mértékben még módosulhatnak. A dokumentáció jelenlegi érettsége alkalmas arra, hogy a Partnerek felmérjék, hogy milyen mértékű változással kell számolniuk 2018. október 1-től, és megkezdhessék a szükséges informatikai fejlesztéseiket.

A tesztrendszerek megnyitása előtt megfelelő idővel a specifikációkat véglegesítjük, mellyel, illetve az új rendszerrel és annak bevezetésével kapcsolatban a közeljövőben továbbra is folyamatos tájékoztatásokat tervezünk. A releváns információk és események időpontjáról és módjáról időben értesítjük Önöket.

Üdvözlettel:

FGSZ Zrt. ​​

Letölthető dokumentumok :
Csatolmány Méret

© FGSZ Natural Gas Transmission Private Company Limited by Shares 2009–