Bejelentkezés

GDPR Tájékoztató

Tisztelt Partnereink!

A 2018. május 25-től közvetlenül és kötelezően alkalmazandó, a személyes adatok védelméről és kezeléséről szóló Európai Uniós általános adatvédelmi rendelet (GDPR) amelynek alapján az Önök e-mail címét, nevét továbbra is szeretnénk használni és ezáltal kezelni, ezért szükséges az Önök részéről egy kifejezett, önkéntes hozzájárulás ezen személyes adatok kezeléséhez.

Társaságunk szeretne a jövőben is kapcsolatban maradni Önökkel, amennyiben ez a szándék kölcsönös.

Tájékoztatjuk, hogy Társaságunk a tudomására jutott, feldolgozott személyes adatokat a személyes adatok védelmére vonatkozó hatályos jogszabályi előírásoknak megfelelően, így különösen az alábbiak szerint dolgozza fel:

(a) az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény mindenkor hatályos rendelkezéseinek,

(b) a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság, illetve az 95/46/EK irányelv 29. cikke alapján létrehozott adatvédelmi munkacsoport ajánlásainak, iránymutatásainak, határozatainak,

(c) a 2016/679/EU számon meghozott EU Általános Adatvédelmi Rendelet (General Data Protection Regulation, GDPR) rendelkezéseinek

(d) egyéb kapcsolódó hatályos jogszabályoknak eleget téve.

(A személyes adatok védelmére vonatkozó jogszabályi előírások és egyéb releváns ajánlások a továbbiakban összefoglalóan "Adatvédelmi előírások".)

 

Kérjük, hogy az adatkezelés részletes módját a https://fgsz.hu/hu-hu/adatvedelmi-tajekoztato

linken elérhető Adatvédelmi Tájékoztató elolvasásával ismerjék meg.

Amennyiben továbbra is hozzájárulnak a személyes adatok Társaságunk által történő, az Adatvédelmi előírásoknak megfelelő kezeléséhez, kérjük, hogy a megfelelő adatok (név, e-mail cím) kitöltésével jelezzék ezt felénk a következő elérhetőségünkön:

https://fgsz.hu/hu-hu/media/hirlevel-feliratkozas

Reklámlevelekről bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen leiratkozhat a lent elérhető "Leiratkozás a hírlevélről" linken vagy a következő elérhetőségek bármelyikén: FGSZ Zrt. +36 (84) 505-117 ügyfélszolgálat: info@fgsz.hu. Továbbá, ha Ön reklámüzentet kap tőlünk az e-mailben,  emlékeztetni fogjuk Önt arra, hogy bármikor lehetősége van korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen leiratkozni.

​Felhívjuk szíves figyelmüket arra, hogy amennyiben az Adatvédelmi Tájékoztatót nem fogadják el és/vagy a fenti kifejezett hozzájárulásukat nem adják meg, a kapcsolattartás rajtunk kívülálló okból ellehetetlenülhet.

 

 Válaszuk nagyon fontos számunkra, együttműködésüket előre is köszönjük!

 

Letölthető dokumentumok :
Csatolmány Méret

© FGSZ Natural Gas Transmission Private Company Limited by Shares 2009–