Bejelentkezés

Hajdúszoboszlóra érkezett az Energikus Település Program

​​IMG_3094.JPG2017. május 19-én pénteken került sor az Energikus Település Program idei akciójára, melynek keretében kibővült és megszépült Hajdúszoboszlón a Szilfákalja utcán található 3 játszótér. A Társaságunk adományából vásárolt új játszóeszközök telepítésén, a régiek felújításán, valamint a környék zöldfelületeinek rendbe tételén és megszépítésén több mint ötven munkatársunk dolgozott.
A munkálatok végeztével a település polgármestere, dr. Sóvágó László köszönetét fejezte ki az FGSZ dolgozóinak, az Aprónép óvoda nagycsoportosai pedig, miután egy  kis műsorral kedveskedtek nekünk, birtokba vették az új játékokat.
 
IMG_3329.JPGAz FGSZ az Energikus Település Program keretében 2009 óta Városföld, Báta, Kistokaj, Nemesbikk, Gellénháza, Vecsés, Kápolnásnyék és Siófok lakóinak környezetét gazdagította egy-egy játszótér, illetve sportpálya és kültéri szabadidő-centrum építésével, alkalmanként mintegy 50-100 munkatárs önkéntes munkája révén, a helyi közösséggel partnerségben. A programra az idei akcióval együtt 36 millió forintot és közel 2500 önkéntes munkaórát  fordított a vállalat. 


Letölthető dokumentumok :
Csatolmány Méret

© FGSZ Natural Gas Transmission Private Company Limited by Shares 2009–