Bejelentkezés

2010-ben is az FGSZ a Legjobb Munkahely

​Megismételve tavalyi sikerét, társaságunk, az FGSZ Földgázszállító Zrt. nyerte el a Legjobb Munkahely címet a Világgazdaság - Hewitt Legjobb Munkahely Felmérés idei versenyében, a 250-1000 fő létszámú vállalatok kategóriájában.

Legjobb_Munkahely_Felmeres_2010_v12.jpg

Az elismerést ünnepélyes keretek közt vette át dr. Zsuga János, az FGSZ Zrt. vezérigazgatója, aki elmondta:

Zsuga_Janos_FGSZ_Zrt.jpg„Nagy öröm és egyúttal meglepetés is számomra, hogy a tavalyi év után idén is az FGSZ Zrt. érdemelte ki a Legjobb Munkahely kitüntető címet, különösen azért, mert a tavalyi győzelem óta a társaság teljes szervezeti átalakuláson ment keresztül. Köszönöm kollégáimnak az elmúlt évben tanúsított hozzáállását és teljesítményét, amely lehetővé tette többek között ennek az elismerésnek az elnyerését is. Büszke vagyok arra, hogy tehetséges, elkötelezett, értékes emberekkel dolgozok nap mint nap.”

A Társaság a tavalyi évben mérette meg magát először, s nem csak 2009 legjobb munkahelye, de egyúttal az energia szektor iparági győztese is lett. Emellett ez év júniusában a regionális versenyben kiérdemelte a Közép-Kelet-Európa Legjobb Munkahelye címet is.

Az FGSZ elkötelezettségi mutatója idén is 85% lett, mely meghaladja a felmérés 10 éve alatt nyertes vállalatok átlagát.
A felmérés önkéntesen kitöltött munkavállalói kérdőívek komplex kiértékelésén alapszik. A verseny súlyát jelzi, hogy a felmérés során idén mintegy 150 vállalat csaknem 30.000 munkavállalója és több mint 760 felsővezetője fogalmazta meg véleményét munkahelyéről.
A Legjobb Munkahely Felmérés idén 10. születésnapját ünnepli Magyarországon.


Letölthető dokumentumok :
Csatolmány Méret

© FGSZ Natural Gas Transmission Private Company Limited by Shares 2009–