Bejelentkezés

Állami és miniszteri kitüntetések az FGSZ dolgozóinak

A gázkrízis során nyújtott kiemelkedő szakmai tevékenységük elismeréseként 2009. február 24-én Molnár Csaba közlekedési, hírközlési és energiaügyi miniszter állami és miniszteri kitüntetésekkel ismerte el az FGSZ Zrt. alábbi dolgozóit:

A Kormány javaslatára Köztársasági Elnök úr Magyar Köztársasági Érdemrend Lovagkeresztje polgári tagozat kitüntetést adományozott:

Zsuga Jánosnak, az FGSZ Földgázszállító Zrt. vezérigazgatójának, a magyarországi földgázellátás biztosítása érdekében végzett kiemelkedő tevékenysége elismeréseként.

Prométheus - díjat vehetett át:

  • Gyimesi Gábor, az FGSZ Földgázszállító Zrt. rendszerirányítás szakértője
  • Keresztesi István, az FGSZ Földgázszállító Zrt. Rendszerirányítás igazgatója
  • Vucskics Károly, az FGSZ Földgázszállító Zrt. Rendszerirányító Központ vezetője

(A díj a villamosenergia-, a gáz- és olajipar, a bányászat, az atomenergia biztonsága érdekében, valamint a hőszolgáltatás területén a fejlesztésben végzett kimagasló tevékenység, illetve életmű elismeréséért adományozható.)

Miniszteri Elismerésben részesült:

fgsz-csoportkep-01-FDA_M_BV7mOv.jpgBalla József, az FGSZ Földgázszállító Zrt. irányítástechnika és metrológia szakértője

Handó Katalin, az FGSZ Földgázszállító Zrt. public relations szakértője

Lakatos Edina, az FGSZ Földgázszállító Zrt. szóvivője

 

(A díj a minisztérium feladat- és hatáskörébe tartozó területen eredményes, példamutató tevékenységet végzett személy részére adományozható.)


Letölthető dokumentumok :
Csatolmány Méret

© FGSZ Natural Gas Transmission Private Company Limited by Shares 2009–