Bejelentkezés

Az FGSZ harmadik éve a Legjobb Munkahely

​Harmadik alkalommal állhatott fel a képzeletbeli dobogóra az FGSZ Zrt. a Világgazdaság – Aon Hewitt Legjobb Munkahely Felmérés idei versenyében, s ezzel ismét kiérdemelte a megtisztelő Legjobb Munkahely címet a 250-1000 fő létszámú vállalatok kategóriájában.

lmf_logo_2011_lm_ct.jpg

A tavalyi és a tavalyelőtti győzelem után ezúttal a harmadik helyet sikerült elnyernie a Társaságnak. Dr. Zsuga János, az FGSZ Zrt. vezérigazgatója a díj kapcsán úgy fogalmazott: „Az elmúlt évben-években komoly szervezeti változáson ment keresztül a Társaság, több mint kétszáz új dolgozót vettünk fel, s ezzel együtt átalakult a hagyományokra épülő családias légkör. Mindezek mellett sikerült egy csapatnak maradnunk, s megőriznünk stabil helyünket a legjobbak mezőnyében, ami mindannyiunkat büszkeséggel tölt el.”

Az FGSZ  immár Magyarország háromszoros, és Közép-Kelet-Európa kétszeres legjobb munkahelye.

A Legjobb Munkahely Felmérés önkéntesen kitöltött munkavállalói kérdőívek komplex kiértékelésén alapszik.  Az országos szinten 799 főt foglalkoztató vállalat elkötelezettségi mutatója ezúttal is 85% lett. A felmérés során idén 100 vállalat csaknem 23.000 munkavállalója fogalmazta meg véleményét munkahelyéről.


Letölthető dokumentumok :
Csatolmány Méret

© FGSZ Natural Gas Transmission Private Company Limited by Shares 2009–