Bejelentkezés

Az FGSZ negyedszerre is a Legjobb Munkahely

​2012-ben is a legjobbnak bizonyult a legjobbak között Társaságunk, az FGSZ Zrt. az Aon Hewitt Legjobb Munkahely Felmérés versenyében, s ezzel ismét kiérdemelte a megtisztelő Legjobb Munkahely címet a 250-1000 fő létszámú vállalatok kategóriájában. 

lmf_logo_2012_lm_1lt.JPG

Az FGSZ 2009-ben mérettette meg magát először a versenyben, s azóta minden évben dobogóra állhatott – ezúttal harmadszor annak legfelső fokára.

A kedd esti ünnepélyes gálán az első helyezettnek járó díjat és oklevelet Varga Ferenc HR vezető vette át.

Balazs_Gyorgy_Aon_Hewitt_es_Varga_Ferenc_FGSZ_Zrt.jpg

Dr. Zsuga János, az FGSZ Zrt. vezérigazgatója a díj kapcsán úgy fogalmazott: 

 „Ez az újabb siker ismét fontos megerősítést jelent számunkra. Az, hogy sorrendben negyedik alkalommal nyertük el a megtisztelő címet, azt bizonyítja, hogy az FGSZ a stabilitás és fejlődés szigete a bennünket körülvevő válságos időkben, s hogy csakugyan a legjobbak vagyunk a legjobbak között. Az FGSZ olyan közösség, amelyben egymásért és a közös célokért is elkötelezettséget érző munkatársak dolgoznak. Olyan emberek, akiknek munkáján, teljesítményén, szakmai elhivatottságán Magyarország és térsége energiabiztonsága múlik. Ez csak akkor lehetséges, ha ki-ki helytáll a maga helyén, és ha alkotó módon vesz részt azokban a folyamatokban, amelyek a rendszerszerű működést és a problémák szakszerű megoldását garantálják. Mi ilyen közösséget alkotunk. Ezért tudjuk biztosítani annak a nagy rendszernek a működését, amely országunk és tranzitpartnereink földgázszállítását biztosítja.”

Az FGSZ  immár Magyarország négyszeres, és Közép-Kelet-Európa kétszeres legjobb munkahelye.

A Legjobb Munkahely Felmérés önkéntesen kitöltött munkavállalói kérdőívek komplex kiértékelésén alapszik.  Az országos szinten több mint 800 főt foglalkoztató vállalat elkötelezettségi mutatója ezúttal – a korábbi évek stabil 85 százalékos eredményén további 3 százalékot erősítve – 88 % lett. Összehasonlításképp a magyarországi munkahelyek átlaga 58 %.

A felmérés során idén 100 vállalat csaknem 30.000 munkavállalója és közel 500 felsővezetője fogalmazta meg véleményét munkahelyéről.


Letölthető dokumentumok :
Csatolmány Méret

© FGSZ Natural Gas Transmission Private Company Limited by Shares 2009–