Bejelentkezés

Az FGSZ ötödik éve Magyarország legjobb munkahelye

Ötödik alkalommal állhatott fel a képzeletbeli dobogóra – s negyedszer annak legfelső fokára - az FGSZ Földgázszállító Zrt. az Aon Hewitt Legjobb Munkahely Felmérés versenyében, s ezzel ismét kiérdemelte a megtisztelő Legjobb Munkahely címet a 250-1000 fő létszámú vállalatok kategóriájában.

lmf_logo_2013_lm_1lt.pngA kedd esti ünnepélyes gálán az első helyezettnek járó díjat és oklevelet Fehér János vezérigazgató vette át Czomba Sándortól, a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatásért felelős államtitkárától, valamint Veres Ritától, az Aon Hewitt ügyvezető igazgatójától.

img_4937.jpg

Fehér János, az FGSZ Zrt. vezérigazgatója a díj kapcsán úgy fogalmazott:

„Egy vállalat igazi értékét az emberek jelentik. Azok, akik nap mint nap felelősséggel végzik munkájukat, munkahelyüket életük részének tekintik, és hozzátesznek a vállalat sikeréhez. Az FGSZ-nél ilyen emberek dolgoznak, akiknek ezúton is köszönetemet fejezem ki, hisz mai sikerünk is közös teljesítmény. Országunk, régiónk és egész Európa stabilitása múlik azon, amit energiabiztonságnak hívunk, és melynek hazai biztosításában az FGSZ kulcsszerepet játszik. Az FGSZ csapatának alkotó és felelős együttműködése az, amely szavatolja az ország energiabiztonságának folyamatos fenntartását és fejlesztését. Vállalati közösségünk különleges értéket képvisel, melyet hiszem, hogy meg kell őrizni, s tovább örökíteni.”

Az FGSZ immár Magyarország ötszörös, és Közép-Kelet-Európa háromszoros legjobb munkahelye.

A Legjobb Munkahely Felmérés önkéntesen kitöltött munkavállalói kérdőívek komplex kiértékelésén alapszik. Az országos szinten több mint 800 főt foglalkoztató vállalat munkavállalóinak közel 96%-a mondta el véleményét munkahelyéről. Az FGSZ elkötelezettségi mutatója ezúttal – a tavalyi eredményhez képest további 1 %-ot erősödve –89 % lett. Összehasonlításképp az országos átlag 58 %.

A felmérés során idén 90 vállalat 35 000 munkavállalója és közel 400 felsővezetője fogalmazta meg véleményét munkahelyéről.


Letölthető dokumentumok :
Csatolmány Méret

© FGSZ Natural Gas Transmission Private Company Limited by Shares 2009–