Bejelentkezés

AZ FGSZ Zrt. lett Siófok labdarúgócsapatának főtámogatója

Szponzorálási szerződést kötött Siófok egyik meghatározó cége, az FGSZ Zrt. a BFC Siófok Sportszolgáltató Kft.-vel. Az együttműködés keretében a focicsapat a továbbiakban FGSZ SIÓFOK néven szerepel a bajnokságban.

Retfalvi_Akos_Dr._Zsuga_Janos_es_Horvath_Karoly.jpgA hazai földgázüzlet egyik meghatározó szereplője, az FGSZ Földgázszállító Zrt. Siófok egyik legrégebbi és legnagyobb cégeként hosszú ideje vállal szerepet a város sportéletének támogatásában. A labdarúgás és a siófoki szénhidrogén ipar szoros összefonódása komoly múltra tekint vissza, hisz a 90 éve alakult siófoki futballklub 1956-tól több mint négy évtizeden át az FGSZ jogelődjeinek támogatásával működött, ahogyan azt a csapat akkori neve is mutatta, Siófoki Bányász SE-ként. A sportegyesület ma az utánpótlás neveléssel foglalkozik, a labdarúgócsapat pedig BFC Siófok néven versenyez az NB I-ben.

Dr. Zsuga János, az FGSZ Zrt. vezérigazgatója a szerződés kapcsán elmondta: „Az együttműködés e szép hagyománya, s a város sportéletében való szerepvállalás erősítésének szándéka egyaránt arra sarkallták az FGSZ-t, hogy főtámogatóként és névadó szponzorként álljon a BFC Siófok mögé, ösztönözve a csapatot az NB I-es bajnokságban való minél eredményesebb szereplésre.”FGSZ_menedzsmentje_a_BFC_Siofokkal.jpg

„Köszönetet mondunk az FGSZ Zrt.-nek, amiért kiemelt szerepet vállal a BFC Siófok életében. Az FGSZ Zrt.-vel kötött szerződés a régmúltat idézi, és ezzel stabil, nyugodt anyagi hátteret biztosít a klub működéséhez. Bízunk benne, hogy az FGSZ Zrt. által nyújtott támogatás hozadéka majd a pályán is megmutatkozik, és jó eredményekkel, jó szerepléssel háláljuk meg a belénk vetett bizalmat, ezáltal öregbítve a város, a klub és az FGSZ Zrt. jó hírnevét.” – mondta Horváth Károly, a BFC Siófok ügyvezető igazgatója.

A szerződés aláírását követően Dr. Balázs Árpád, Siófok polgármestere is örömét fejezte ki, és megköszönte az FGSZ Zrt. támogatását, valamint hosszú távú, gyümölcsöző együttműködést kívánt.

A szerződés értelmében az FGSZ Zrt. lett Siófok labdarúgócsapatának főtámogatója. A csapat a továbbiakban FGSZ SIÓFOK néven szerepel a bajnokságban. Az együttműködés 2011. október 6-tól 2012. december 31-ig szól.
 


Letölthető dokumentumok :
Csatolmány Méret

© FGSZ Natural Gas Transmission Private Company Limited by Shares 2009–