Bejelentkezés

Ismét Közép-Kelet-Európa Legjobb Munkahelyei közt az FGSZ Zrt.

Magyarország mellett immár Közép-Kelet Európának is kétszeres Legjobb Munkahelye  az FGSZ Földgázszállító Zrt.

Best_Employer_CEE_2010_11.jpg

A kitüntető címet az Aon Hewitt  2010/2011-es regionális felmérésében nyerte el Társaságunk. A Hewitt a régió nyolc országában végzett kutatást, közel ötszáz vállalat munkavállalója és felsővezetője mondta el véleményét foglalkoztatójáról. 
A magyarországi Legjobb Munkahelyek közül 5 céget díjaztak. Az FGSZ kategóriájában – 250-1000 főt foglalkoztató munkáltató – a negyedik legeredményesebbnek bizonyult, s egyedüliként került a legjobbak közé a régió energetikai szektorából.

Az FGSZ 2009-ben mérettette meg magát először a Világgazdaság-Hewitt Legjobb Munkahely Felmérésben, s kategóriájában első helyezést ért el a hazai cégek rangsorában. Emellett az energiaszektor legjobbjának is bizonyult, elnyerve ezzel az Iparági Győztes címet is. Ezt követően átvehette a Közép-Kelet-Európa Legjobb Munkahelye 2009/2010 címet, majd 2010-ben ismét kategóriája legjobbja lett a magyarországi versenyben.

A Legjobb Munkahely Felmérés eredménye az Aon Hewitt által összeállított önkéntes kérdőív kitöltésén, s annak komplex értékelésén alapszik. Az FGSZ felmérésben elért elkötelezettségi mutatója 85 %, mely meghaladja az eddigi legjobb magyarországi (81%) és egyúttal a legjobb közép-kelet-európai (78%) munkahelyek átlageredményét is.

Letölthető dokumentumok :
Csatolmány Méret

© FGSZ Natural Gas Transmission Private Company Limited by Shares 2009–