Bejelentkezés

Játszóteret adományozott Városföldnek az FGSZ Zrt.

Május 21-én egy speciálisan kisgyermekeknek készült játszóteret épített, majd adott át az FGSZ Zrt. Városföldön, ahol a cég egyik legnagyobb kompresszorállomása üzemel.

jsz_ONsxer.jpg„Cégünk számára kiemelt fontos, hogy jó kapcsolatot ápoljon a működési területén található településekkel, s hogy ne csupán üzleti tevékenységével járuljon hozzá azok fejlődéséhez. Hosszú távú, szociális és környezeti hatásokkal is számoló partnerségre törekszünk. Ezen okok motiválták, hogy felkaroljuk Városföld vezetésének azon régóta dédelgetett elképzelését, hogy játszótér létesüljön kifejezetten a kisgyermekes családok részére a helyi Klubkönyvtár udvarán.” – fogalmazott Dr. Zsuga János, az FGSZ Zrt. vezérigazgatója a baráti hangulatú átadáskor.

A homokozóba telepített játszótér, s négy kültéri pad összeszerelése mellett az FGSZ közel 100 dolgozója kicsinosította a környezetet is, rendbe tették a virágágyásokat, valamint több ládát is teleültettek. A városföldi gyerekek hamar birtokukba vették az új játszóteret, valamint az FGSZ kollektívája által adományozott játékokat.jp_C3rYk4.jpg

Veszelka Mihály, Városföld község polgármestere megköszönte az FGSZ Zrt. értékes felajánlását, mint mondta:  „E csodálatosan szép létesítmény közösségi házunk funkcióját bővíti, és településünk kisgyermekes családjai számára biztosít további kulturált szabadidős lehetőséget”.
Letölthető dokumentumok :
Csatolmány Méret

© FGSZ Natural Gas Transmission Private Company Limited by Shares 2009–