Bejelentkezés

Játszóteret építettünk Kápolnásnyéken

​​​​img_8008.jpg2015. május 8-án, pénteken került sor az Energikus Település Program idei akciójára, melynek keretében Kápolnásnyéken építettünk egy kisgyermekeknek készült játszóteret. A Társaságunk adományából vásárolt játszóeszközök telepítésén, a terület rendbe tételén több mint hatvan munkatársunk dolgozott, nagyrészt az FGSZ vezetői.

Fehér János vezérigazgató beszédében hangsúlyozta, hogy az FGSZ számára kiemelten fontos a társadalmi felelősségvállalás, amelynek egyik lényeges eleme ez a hetedik éve tartó program.  Mint mondta: „Hisszük, hogy – miként az a kerítésen lévő táblán is olvasható – a gyermekek mosolyánál nincs értékesebb erőforrás, ezért nagy szeretettel szorgoskodtunk a játszótér építésén, kívánjuk, hogy sok öröme teljen benne a kicsiknek.”

Podhorszki István, Kápolnásnyék polgármestere és Kupi László képviselő köszönetét fejezte ki a támogatásért és a munkálatokban való aktív dolgozói részvételért.

Az FGSZ az Energikus Település Program keretében 2009 óta Városföld, Báta, Kistokaj, Nemesbikk, Gellénháza és Vecsés lakóinak környezetét gazdagította egy-egy játszótér, illetve sportpálya és kültéri szabadidő-centrum építésével, alkalmanként mintegy 60-100 munkatárs önkéntes munkája révén. Ezek a létesítmények szebbé, gazdagabbá teszik a települések környezetét, kellemes színterei mindennapi életüknek.​

Letölthető dokumentumok :
Csatolmány Méret

© FGSZ Natural Gas Transmission Private Company Limited by Shares 2009–