Bejelentkezés

Közép-Kelet-Európa Legjobb Munkahelyei közt az FGSZ Zrt.

Magyarország mellett immár Közép-Kelet Európa egyik Legjobb Munkahelye is az FGSZ Földgázszállító Zrt.

Best_Employer_CEE_2010.jpgA kitüntető címet a Hewitt Associates 2009/2010-es regionális felmérésében nyerte el vállalatunk.

 

A Hewitt a régió hét országában végzett kutatást, közel hétszáz vállalat mintegy 123 ezer alkalmazottja és 2700 felső vezetője mondta el véleményét foglalkoztatójáról. A magyarországi Legjobb Munkahelyek közül 6 vállalat képviseltette magát a regionális legjobbak között, a magyar cégekből az FGSZ végzett a legelőkelőbb helyen: kategóriájában – 250-1000 főt foglalkoztató munkáltató – a negyedik legeredményesebbnek bizonyult, s egyedüliként került a legjobbak közé a régió energetikai szektorából.

Az FGSZ 2009-ben mérettette meg magát először a Világgazdaság-Hewitt Legjobb Munkahely Felmérésben, s kategóriájában első helyezést ért el a hazai cégek rangsorában. Emellett az energiaszektor legjobbjának is bizonyult, elnyerve ezzel az Iparági Győztes címet is. A Legjobb Munkahely Felmérés eredménye a Hewitt Humán Tanácsadó Kft. által összeállított önkéntes kérdőív kitöltésén, s annak komplex értékelésén alapszik. A vállalat felmérésben elért elégedettségi mutatója 85 %, mely meghaladja az eddigi legjobb magyarországi és egyúttal a legjobb közép-kelet-európai munkahelyek átlageredményét is.


Letölthető dokumentumok :
Csatolmány Méret

© FGSZ Natural Gas Transmission Private Company Limited by Shares 2009–