Bejelentkezés

Open season eljárás

Ma kezdődik az Open season eljárás az Algyő- Csanádpalota földgázvezeték kapacitásának értékesítésére

Az FGSZ Földgázszállító Zártkörűen Működő Részvénytársaság (FGSZ Zrt.) a mai naptól várja az érdeklődők jelentkezését az FGSZ Zrt. és az S.N.T.G.N. Transgaz S.A. által közösen megépítésre kerülő magyar-román összekötő földgázszállító vezeték szabad kapacitásának értékesítésére kiírt pályázati felhívása keretében.

Az FGSZ Zrt. az Algyő-Arad földgázvezeték magyarországi szakaszának földgázszállítási kapacitásának maximum 90 %-át, azaz 180 000 m3/h-t kívánja értékesíteni. Az ajánlattevőknek a 2010. január 1-től 2030. július 1-ig terjedő időszakra van lehetőségük szállítási kapacitás-lekötési igényt bejelenteni. Az ajánlat benyújtási határideje 2008. szeptember 3., az eredményhirdetésre 2008. szeptember 10-én kerül sor. A nyertes pályázókkal az FGSZ Zrt. kapacitás-lekötési szerződést köt. A részletes pályázati felhívást, továbbá a kapacitás-lekötés szerződéses feltételrendszerét az Algyő-Arad összekötő gázvezeték című oldalon tekinthetik meg a tisztelt érdeklődők.

A román vezetékszakaszra vonatkozó további információk az S.N.T.G.N. Transgaz S.A. honlapján (www.transgaz.ro) érhetőek el.

A konzultáció igényét, illetve a felmerült kérdéseket 2008. augusztus 12. 12:00-ig elektronikus levélben meg kell küldeni az openseason@fgsz.hu e-mail címre.

Letölthető dokumentumok :
Csatolmány Méret

© FGSZ Natural Gas Transmission Private Company Limited by Shares 2009–