Bejelentkezés

Sportpályát adományozott Bátának az FGSZ Zrt.

Sportpályát épített és adott át az FGSZ Zrt. május 19-én Bátán, ahol várhatóan év végére készül el a cég legújabb kompresszorállomása.

Társaságunk kiemelt figyelmet fordít arra, hogy kiegyensúlyozott, partneri kapcsolatot ápoljon és építsen ki a működési területén található településekkel. Báta községgel a kivitelezés alatt álló magyar-horvát összekötő gázvezeték beruházásunk révén kerültünk kapcsolatba, hisz a falu határában épülő kompresszorállomás a hazai nagynyomású gázvezeték-rendszer egyik kulcsfontosságú létesítménye lesz. Örömmel segítettünk Báta lakosságának abban, hogy teljesüljön egy régi álmuk, felépüljön egy szabadidős tevékenységekre is alkalmas, biztonságos sportpálya, amelyet a helyi fiatalok és idősebbek, valamint a faluba látogató turisták egyaránt használhatnak.

IMG_1712_.JPGPéldaértékű az összefogás, amelynek eredményeként ez megvalósult - az önkormányzat által biztosított területen, a Bátai Ifjúságért Egyesület közreműködésével és az FGSZ Zrt. anyagi támogatásával. Vállalatunk mintegy 90 munkatársa tevékenyen is részt vett a munkálatokban, a 18x30 m-es gumitéglás sportpálya, valamint egy grillezőhely elkészítésében; a tereprendezésben, az 50 fős lelátó, és több tíz méternyi kerítés festési és szerelési munkálataiban, továbbá facsemeték és virágok ültetésével a környezet megszépítésében. Az ünnepélyes átadás sárközi néptáncbemutatóval színesített közös ebéddel zárult.

Letölthető dokumentumok :
Csatolmány Méret

© FGSZ Natural Gas Transmission Private Company Limited by Shares 2009–