Bejelentkezés

Sportpályát építettek az FGSZ munkatársai

img_5235.jpgÚj, korszerű és biztonságos udvari játékokkal, valamint egy régóta vágyott tollaslabda- és lábteniszpályával gazdagodott Gellénháza, melyeket a településen élő gyerekek örömmel vettek birtokba május 22-én. A pályák és a játszóeszközök az FGSZ Zrt. anyagi támogatásából, a vállalat Energikus Település Programja keretében valósultak meg, s felépítésükben a vállalat több mint 100 munkatársa is részt vett.

A családias hangulatú megnyitó-ünnepségen Dr. Zsuga János, a vállalat vezérigazgatója fontosnak tartotta kiemelni: „Magyarország egyik legsikeresebb vállalataként kötelességünk, hogy üzleti tevékenységünk hasznának egy részét visszaforgassuk abba a társadalmi környezetbe, amelyben működünk. Meggyőződésem, hogy önmagában egyetlen vállalat sem lehet eredményes működési környezete sikerének előmozdítása nélkül. Így mi sem természetesebb, mint hogy mi is érdekeltek vagyunk Gellénháza, az itt élő családok boldogulásában. Az FGSZ Zrt. fokozott felelősséget érez a jövő iránt. Nem véletlenül választottuk jelmondatunknak: energiát viszünk a jövőbe, az élet minden pillanatában. Mint ahogy a gyermekek mosolya is energiát visz jelenünkbe és jövőnkbe egyaránt.”

img_5444.jpg

Az FGSZ az Energikus Település Program keretében 2009 óta Városföld, Báta, valamint Kistokaj és Nemesbikk lakóinak környezetét gazdagította egy-egy játszótér, illetve sportpálya és kültéri szabadidő-centrum építésével, alkalmanként mintegy 100-120 munkatárs önkéntes munkája révén. Ezek a létesítmények szebbé, gazdagabbá teszik a települések környezetét, kellemes színterei mindennapi életüknek.

Letölthető dokumentumok :
Csatolmány Méret

© FGSZ Natural Gas Transmission Private Company Limited by Shares 2009–