Bejelentkezés

Társaságunk vezérigazgatója lett az Év menedzsere

Dr. Zsuga János, az FGSZ vezérigazgatója nyerte el az Év menedzsere 2012 megtisztelő címet. A Menedzserek Országos Szövetsége által odaítélt díjat február 23-án, szombaton este, a XIX. Menedzserbálon adták át. A bíráló bizottság Dr. Zsuga János sikerei között méltatta, hogy az elmúlt évek alatt az FGSZ 130-150 milliárd forintra növelte nettó árbevételét, s emellett több száz új munkahelyet teremtett.

ev_menedzsere_2012_dijatado.jpgDr. Zsuga Jánost az FGSZ menedzsmentje mellett a MOL-csoport korábbi vezérigazgatója, Mosonyi György, és a Legrand Magyarország vezérigazgatója, Károlyi László is jelölte a díjra.

„Nálunk akkor van gáz, ha nincs gáz” – szinte szállóigévé vált Dr. Zsuga János ezen mondata, s az FGSZ már többszörösen bizonyította, hogy nemcsak normál üzemmódban képes professzionálisan működni, hanem krízishelyzetben is.  Ilyen eset volt például a 2006-os januári gázszállítás csökkentés miatti korlátozások zökkenőmentes levezénylése, illetve a 2009-es januári ukrán-orosz gázvita miatt kialakult gázszállítási szünet, amikor a régióban egyedül a magyar földgázellátás nem omlott össze az FGSZ csapatának köszönhetően.

„Jómagam a csapatomra vagyok a legbüszkébb, így az Év menedzsere 2012 címet is – a jelölők és a bíráló bizottság mellett – a munkatársaimnak köszönöm. Ők azok, akiknek tudásbeli és emberi értékei ilyen eredményessé és sikeressé tudják tenni az FGSZ-t.” – fogalmazott a díj kapcsán Dr. Zsuga János, aki tíz éve irányítja a vállalatot.


Letölthető dokumentumok :
Csatolmány Méret

© FGSZ Natural Gas Transmission Private Company Limited by Shares 2009–