Bejelentkezés

Új Open season eljárás

Új Open season eljárás az Algyő- Csanádpalota földgázvezeték kapacitásának értékesítésére

os2_news_8klgrx.jpgMivel a 2008. augusztus 5-én meghirdetett Open season eljárást az FGSZ Földgázszállító Zártkörűen Működő Részvénytársaság (FGSZ Zrt.) lezárta és sikertelennek minősítette, a mai naptól várja az érdeklődők jelentkezését az FGSZ Zrt. és az S.N.T.G.N. Transgaz S.A. által közösen megépítésre kerülő magyar-román összekötő földgázszállító vezeték szabad kapacitásának értékesítésére kiírt új pályázati felhívása keretében.

Az FGSZ Zrt. az Algyő-Arad földgázvezeték magyarországi szakaszának földgázszállítási kapacitásának maximum 90 %-át, azaz 180 000 m3/h-t kívánja értékesíteni. Az ajánlattevőknek a 2010. január 1-től 2030. július 1-ig terjedő időszakra van lehetőségük szállítási kapacitás-lekötési igényt bejelenteni. Az ajánlat benyújtási határideje 2008. október 6., az eredményhirdetésre 2008. október 13-ig kerül sor. A nyertes pályázókkal az FGSZ Zrt. kapacitás-lekötési szerződést köt. A részletes pályázati felhívást, továbbá a kapacitás-lekötés szerződéses feltételrendszerét az FGSZ Zrt. honlapjának Algyő-Arad földgázvezeték - Open season 2 című oldalán tekinthetik meg a tisztelt érdeklődők.

A román vezetékszakaszra vonatkozó további információk az S.N.T.G.N. Transgaz S.A. honlapján (www.transgaz.ro) érhetőek el.

A konzultáció igényét, azon való részvételi létszámot, illetve az ajánlati kiírással kapcsolatban felmerült kérdéseket 2008. szeptember 22. 12:00-ig elektronikus levélben meg kell küldeni az openseason@fgsz.hu e-mail címre.

 

2008. szeptember 12.

Letölthető dokumentumok :
Csatolmány Méret

© FGSZ Natural Gas Transmission Private Company Limited by Shares 2009–