Bejelentkezés

Vecsésre érkezett az Energikus Település Program

img_5375.jpg2014. május 23-án pénteken került sor az Energikus Település Program idei akciójára, melynek keretében kibővült és megszépült Vecsésen az OTP lakótelepi játszótér. A Társaságunk adományából vásárolt új játszóeszközök telepítésén, a régiek felújításán, valamint a környék zöldfelületeinek rendbe tételén és megszépítésén több mint hatvan munkatársunk dolgozott, az FGSZ vezetői és további kollégák is.

Fehér János vezérigazgató beszédében hangsúlyozta, hogy az FGSZ számára kiemelten fontos a társadalmi felelősségvállalás, amelynek egyik lényeges eleme ez a hatodik éve tartó program.  Mint mondta: „Hisszük, hogy – miként az a játszóvár oldalán található feliratban is olvasható – a gyermekek mosolyánál nincs értékesebb erőforrás, ezért nagy szeretettel adjuk át a megszépült játszóteret a kicsiknek, kívánjuk, hogy sok örömük teljen benne.fgsz_csoportkep_vecses_2014_k.jpg

Szlahó Csaba, Vecsés polgármestere köszönetét fejezte ki a támogatásért és a munkálatokban való aktív dolgozói részvételért. Az elkészült játszóteret nem sokkal dél után vették birtokukba a Falusi Nemzetiségi Óvoda Katica csoportjából érkezett gyerekek, akik egy zenés-táncos műsorral is kedveskedtek.

Az FGSZ az Energikus Település Program keretében 2009 óta Városföld, Báta, Kistokaj, Nemesbikk, valamint Gellénháza lakóinak környezetét gazdagította egy-egy játszótér, illetve sportpálya és kültéri szabadidő-centrum építésével, alkalmanként mintegy 100-120 munkatárs önkéntes munkája révén. Ezek a létesítmények szebbé, gazdagabbá teszik a települések környezetét, kellemes színterei mindennapi életüknek.

Letölthető dokumentumok :
Csatolmány Méret

© FGSZ Natural Gas Transmission Private Company Limited by Shares 2009–