Bejelentkezés

Eredménytelen aukció - Napi, nem megszakítható kapacitás meghirdetése (április gázhó)

Tisztelt Partnereink!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a „Mosonmagyaróvár AT>HU” megnevezésű, KAMOSONM1IIN hálózati kódú hálózati pont 2014/15-ös gázév áprilisi gázhónapjának kapacitásával kapcsolatosan 2015. március 12-én 9 órára meghirdetett kapacitásaukció érvényesnek, ugyanakkor eredménytelennek bizonyult.

Az aukción résztvevő rendszerhasználók az értékesítésre felkínált kapacitás 97%-ára adtak be ajánlatot.

A lefolytatott aukciós eljárásról a jelen lévő közjegyző a helyszínen Tanúsítványt állított ki.

Az ÜKSZ 8.4.7.5. (g) ii. pontja értelmében eredménytelen aukció esetén Társaságunknak minden, az aukcióra beadott ajánlatot el kell fogadnia és azokat a mindenkor hatályos Tarifarendelet díjtételeinek alkalmazásával kell kielégítenie.

Az ÜKSZ 8.4.7.5. (q) ii. pontja értelmében havi kapacitásokra vonatkozó eredménytelen kapacitásaukció esetén a megmaradt, nem értékesített kapacitásokat a rendszerhasználók napi kapacitáslekötés keretében köthetik le az ÜKSZ 8.4.5. pontjában meghatározottak szerint.

Fentiek figyelembevételével ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a kérdéses ponton a 2014/15-ös gázév áprilisi gázhónapjának minden egyes gáznapjára vonatkozóan Társaságunk 1 395 600 MJ/nap napi, nem megszakítható kapacitást ajánl fel.

Üdvözlettel:

FGSZ Zrt.​

Letölthető dokumentumok :
Csatolmány Méret

© FGSZ Natural Gas Transmission Private Company Limited by Shares 2009–