Bejelentkezés

Tájékoztató az FGSZ Informatikai Platform fejlesztése kapcsán megnyíló tesztelési lehetőségről rendszerhasználók és csatlakozó rendszerüzemeltetők részére

​Tisztelt Partnereink!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a tervezetten 2018. október 1-től élesbe álló Informatikai Platform külső tesztelési folyamatának elindításaként a megküldött tanúsítványokkal megkezdődött az Admin felhasználók felvétele a rendszerekbe.

A felvétel sikerességéről e-mail értesítést küldünk. Kérjük, a sikeres felvételről szóló értesítés után rögzítsék az IP és KLP alkalmazásban azon felhasználókat is (CER feltöltése az alkalmazásba), akik a jövő héten induló üzleti tesztelésben még részt kívánnak venni.

A rendszer használatához szükséges felhasználói útmutatókat itt​ érik el.

Emlékeztetőül:

  • a tesztrendszerek elérése (egyúttal a webszervíz dokumentációban a Test környezetre vonatkozó <servername>):
    https://ipnew.test.fgsz.hu/Fgsz.Ip.Web.UAT/ 
    https://ipnew.test.fgsz.hu/Fgsz.Klp.Web.UAT/
  • Az ütemterv szerint, amelyet az itt  található prezentáció tartalmaz, 2018. július 23-i héttől érhetőek majd el a nomináláshoz, allokáláshoz, kapacitáslekötéshez stb. használandó felületek és funkciók. Napi és napon belüli aukciók kiírását tervezzük folyamatosan augusztus végéig, amelyen kapacitást nyerhetnek a rendszerhasználók a nominálás teszteléséhez.

Az RBP@fgsz.hu​ illetve az IPNewProjekt@fgsz.hu e-mail címen folyamatosan várjuk kérdéseiket valamint személyes konzultációs igényük jelzését.

Az új rendszerrel és annak bevezetésével kapcsolatban továbbra is folyamatosan tájékoztatjuk Önöket.

FGSZ Zrt. ​


Letölthető dokumentumok :
Csatolmány Méret

© FGSZ Natural Gas Transmission Private Company Limited by Shares 2009–