Bejelentkezés

Rendszerhasználói és hazai csatlakozó rendszerüzemeltetői tájékoztató napok

​Tisztelt Partnereink!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy az FGSZ Földgázszállító Zrt. és az FGSZ Kereskedési Platform Kft. szervezésében három alkalommal rendszerhasználói és hazai csatlakozó rendszerüzemeltetői tájékoztató napot tart annak érdekében, hogy a piaci szereplők még részletesebben megismerhessék az új Informatikai Platform alkalmazások 2018. október 1-i gáznapra történő bevezetésével kapcsolatos ütemezési, üzleti és informatikai tudnivalókat.

A rendszerhasználói tájékoztató napot (azonos tartalommal) két alkalommal magyar nyelven 2018. július 3-án és 4-én 10 órai kezdettel, az angol nyelvű tájékoztató napot 2018. július 5-én 10 órai kezdettel tartjuk az FGSZ Zrt. székházában (8600 Siófok, Tanácsház utca 5.), melyek valamelyikére ezúton tisztelettel meghívjuk társaságuk képviselőit. A rendszerüzemeltetői tájékoztatóra a 2018. július 4-i alkalom keretében fog sor kerülni. A részletes napirendről hamarosan hírlevélben tájékoztatjuk Önöket.

A helyszín korlátozott befogadóképességére való tekintettel társaságonként maximum 2 fő jelentkezését áll módunkban elfogadni. A jelentkezéseket – a gyorsabb beléptetés érdekében egyúttal megadva a személyazonosító okmány(ok) számát, valamint külföldi állampolgár esetén az állampolgárságot is – 2018. június 28-án 12 óráig kérjük megküldeni a kap@fgsz.hu e-mail címre.

Amennyiben a témához kapcsolódóan előzetes kérdésük lenne, kérjük, írják meg az ipnewprojekt@fgsz.hu e-mail címre.​

Üdvözlettel:

FGSZ Földgázszállító Zrt. és az FGSZ Kereskedési Platform Kft. ​

Letölthető dokumentumok :
Csatolmány Méret

© FGSZ Natural Gas Transmission Private Company Limited by Shares 2009–