Bejelentkezés

Tájékoztató az FGSZ Informatikai Platform fejlesztése során elkészült interfész specifikációkról kapcsolódó rendszerüzemeltetők és rendszerhasználók számára

Tisztelt Partnereink!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy a tervezetten 2018. október 1-től élesbe álló Informatikai Platform gép-gép kapcsolati elérésére vonatkozó interfész leírások a 2018. március 29-i hírlevelünkben jelzettek szerint kis mértékben módosultak, illetve publikálásra kerültek az RBP-hez kapcsolódó interfész leírások. A legfrissebb verziószám minden dokumentum esetén a 0.91-es verzió, melyek az fgsz.hu-n itt​ elérhetőek.

Továbbra is felhívjuk Partnereink figyelmét arra, hogy az Informatikai Platform fejlesztése jelenleg a stabilizációs szakaszban van, ezért az interfészleíró dokumentumok még nem tekinthetőek véglegesnek, azok kis mértékben még módosulhatnak.

Tájékoztatjuk továbbá Tisztelt Partnereinket, hogy konzultációs célból létrehoztuk az IPNewProjekt@fgsz.hu email címet, amelyen keresztül lehetőséget biztosítunk az interfészekkel kapcsolatos kérdéseik beküldésére valamint személyes konzultációs igény jelzésére. A közérdeklődésre számot tartó kérdésekből és válaszokból egy folyamatosan bővülő listát hozunk létre, melyet az fgsz.hu-n elérhetővé teszünk Partnereink részére.

Az új rendszerrel és annak bevezetésével kapcsolatban továbbra is folyamatosan tájékoztatjuk Önöket.

FGSZ Zrt.


Letölthető dokumentumok :
Csatolmány Méret

© FGSZ Natural Gas Transmission Private Company Limited by Shares 2009–