Bejelentkezés

Aktuális

Karbantartási, leá​​​llási terv

A szállítási rends​zerüzemeltető az általa üzemeltetett földgázszállító vezetékrendszerre minden évben karban​​tartási, leállási tervet készít, amit eljuttat a​ rendszerirányító részére. A szállítási rendszerirányító a vonatkozó törvényi előírás szerint közzéteszi a gázszállítási szünettel járó éves karbantartási, leállási ütemtervet az internetes honlapján.

Tovább

Korlátozási ​​besorolás

Amennyiben a hozzáférésre jogosultak földgáz vételezése tartósan meghaladja a rendelkezésre álló földgáz mennyiséget, és a rendszer egyensúlyát már más eszközökkel nem lehet biztosítani, a szállítási rendszerirányító elrendelheti a vételezés korlátozását az érvényben lévő Korlátozási Besorolás szerint.

Tovább

Díjak és ta​rifák

Az FGSZ Zrt. a szabályozott szolgáltatási tevékenységével (alap szolgáltatások) kapcsolatban maximálisan betartja a diszkrimináció-mentesség elvét, így minden rendszerhasználónak a díjmeghatározással kapcsolatos különböző rendeletekben és módosításaikban meghatározott díjtételeket számítja fel, azonos feltételek mellett. A földgázszállítási szolgáltatásért fizetendő díjak mértékét a Magyar Energia Hivatal Magyar közigazgatási hatósági eljárásban kiadott határozatai, és a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal elnökének rendelete tartalmazzák.

Tová​bb

Letölthető dokumentumok :
Csatolmány Méret

© FGSZ Natural Gas Transmission Private Company Limited by Shares 2009–