Bejelentkezés

Piaci igények felmérése a magyar hálózatfejlesztési tervhez

​Az FGSZ Zrt. ezúton tájékoztatja Önöket, hogy 2016. május 2. - 2016. május 31. között lehetőséget biztosít nem kötelező jellegű kapacitásigények bejelentésére annak érdekében, hogy azokat a következő hálózatfejlesztési javaslat készítése során figyelembe vehessük. Kérjük, hogy várható kapacitáslekötési igényeiket az adott határkeresztező ponton jelenleg rendelkezésre álló kapacitás mértékének és minőségének figyelmen kívül hagyásával, a 2019/2020-as gázévtől a 2034/2035-ös gázévig terjedő időszak egészére vagy tetszőleges részére adják meg. A jelzett várható igényeket mint éves, nem megszakítható igényt fogjuk az elemzés során figyelembe venni. Az adatszolgáltatás az Önök részéről nem jelent semmilyen formában kötelezettségvállalást, mint ahogy az adatok feldolgozása sem jelent a szállítási rendszerüzemeltető részéről kötelezettségvállalást az infrastruktúra fejlesztésére.

Kérjük, hogy várható kapacitáslekötési igényeiket a hivatkozott táblázat megfelelő kitöltésével adják meg: Kapacitásigény benyújtás

A megadott linket lévő táblázat vagy annak módosított változata 2016. június 1-től is elérhető lesz, de a 2016. május 31. után beérkezett adatokat csak a 2017. évi Fejlesztési Javaslatba lesz módunk beépíteni. 

Az elektronikus adatok kézbesítésére és az esetlegesen felmerülő kérdések megválaszolása érdekében kérjük, hogy a kapacitasgazdalkodas@fgsz.hu e-mail címet használják.

Letölthető dokumentumok :
Csatolmány Méret

© FGSZ Natural Gas Transmission Private Company Limited by Shares 2009–