Bejelentkezés

Kapacitáslekötési Platform (KLP) Működési Szabályzat

​​​2017​​​​. február 1-től hatályos Kapacitáslekötési Platform (KLP) Működési Szabályzat

Tájékoztatjuk a Tisztelt Piaci Szereplőket, hogy az FGSZ Zrt. mint szállítási rendszerüzemeltető által a  földgázellátásról szóló 2008. évi XL. törvény 143. § (1) bekezdésének megfelelően a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatalhoz jóváhagyásra benyújtott Kapacitáslekötési Platform (KLP) Működési Szabályzat módosítását a Hivatal 2017. február 1-i hatállyal a 370/2017. számú határozatával jóváhagyta.

A határozat II. pontjában a Hivatal kötelezi az FGSZ Zrt.-t, hogy a módosított KLP Szabályzatot​ tegye közzé honlapján. Ennek megfelelően az FGSZ Zrt. közzéteszi a 2017. február 1-től hatályos KLP Szabályzatot és a mellékletét képező Rendszerhasználó Tagsági Megállapodást. ​A Rendszerhasználó Tagsági Megállapodást szerkeszthető formában itt​ érik el.


2018. október 1-től hatályos Kapacitáslekötési Platform (KLP) Működési Szabályzat

Tájékoztatjuk a Tisztelt Piaci Szereplőket, hogy az FGSZ Zrt. mint szállítási rendszerüzemeltető által a  földgázellátásról szóló 2008. évi XL. törvény 143. § (1) bekezdésének megfelelően a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatalhoz jóváhagyásra benyújtott Kapacitáslekötési Platform (KLP) Működési Szabályzat módosítását a Hivatal 2018. október 1-i hatállyal a 10104/2018. számú határozatával  jóváhagyta.
A határozat II. pontjában a Hivatal kötelezi az FGSZ Zrt.-t, hogy a módosított  KLP Szabályzatottegye közzé honlapján. Ennek megfelelően az FGSZ Zrt. közzéteszi a 2018. október 1-től hatályos KLP Szabályzatot és a mellékletét képező Rendszerhasználói Tagsági Megállapodást.


Letölthető dokumentumok :
Csatolmány Méret

© FGSZ Natural Gas Transmission Private Company Limited by Shares 2009–