Bejelentkezés

Rólunk

Az FGSZ Zrt. szállítási rendszerüzemeltetői működési engedélye alapján törvényileg szabályozott piaci környezetben földgázszállítási és rendszerirányítási tevékenységet végez. A vállalat tulajdonolja és üzemelteti a Magyarországot behálózó nagynyomású földgázszállító rendszert. A hazai földgázszállítás mellett az FGSZ tranzit tevékenységet is folytat Szerbia és Bosznia-Hercegovina részére, átszállítást Románia és Horvátország irányába, valamint megteremtette az Ukrajna felé történő szállítás lehetőségét is. Nemzetközi összehasonlításban a Társaság vezetékrendszerének műszaki színvonala a csúcstechnológiák közé tartozik. Az FGSZ a térség stratégiai szerepben lévő vállalatainak egyike. Dinamizmusa és hatékonysága Európa egyik kiemelkedő földgázszállítójává teszi.

fotolia_17477297_subscription_xl[1].jpg​Az FGSZ által az elmúlt években végrehajtott stratégiai fontosságú vezetékfejlesztések alapozzák meg a társaság jövőjét, a regionális elosztó szerep kiteljesítését és hazánk biztonságos, környezetbarát és versenyképes áron történő gázellátását. Az FGSZ felkészülten néz szembe azokkal a kihívásokkal, feladatokkal és követelményekkel, amelyek az Európai Unió által is támogatott, integrált, forráslehetőségeit tekintve diverzifikált és likvid piac kialakításából következnek. A stratégiai célkitűzések további hatékony és átgondolt infrastruktúrafejlesztést tesznek szükségessé.

Az FGSZ Magyarország ötszörös, Közép-Kelet-Európa háromszoros legjobb munkahelye. Az Aon Hewitt Legjobb Munkahely Felmérés önkéntesen kitöltött munkavállalói kérdőívek komplex kiértékelésén alapszik.

Letölthető dokumentumok :
Csatolmány Méret

© FGSZ Natural Gas Transmission Private Company Limited by Shares 2009–