Bejelentkezés

Minőségirányítás

Társaságunk kulcsszereplője a hazai földgázellátási rendszernek. E felelősség tudatában szolgáltatásainkat átláthatóan és megkülönböztetés nélkül nyújtjuk partnereinknek. Feladataink közé tartozik a szállítórendszer felelős, hatékony és a legkisebb költség elvét tiszteletben tartó folyamatos karbantartása, fejlesztése is.

minosegiranyitas.jpgA Társaság minőségirányítási rendszerét olyan vállalatvezetési eszközként kezeljük, amely hozzájárul a fenntartható fejlődés biztosításához, az üzleti folytonosság megtartásához, támogatja a jogszabályi megfelelést, csökkenti az üzleti kockázatokat, és segíti a tartós versenyelőny megőrzését.

Célunk a szállíttatók maximális elégedettsége, üzleti partnereink bizalmának erősítése és a fogyasztói kapcsolatok további mélyítése. 1997 óta folyamatosan felülvizsgált, tanúsított szabványos irányítási rendszerünk (ISO 9001:2008) hozzájárul cégünk hitelességének megőrzéséhez. A hazai és európai uniós jogszabályok figyelembevételével, valamint vevőink és szállítóink elvárásainak megfelelően folyamatosan fejlesztjük szolgáltatásaink minőségét.

Üzleti partnereinkkel szembeni elvárásunk, hogy megfeleljenek minőségirányítási politikánknak, megismerjék üzleti stratégiánkat, és közreműködjenek a megvalósításában.

Munkánkat mindig a hosszú távú közösségi értékteremtés jegyében végezzük, ez határozza meg társadalmi felelősségvállalásra irányuló politikánkat is. Rendszeresen segítünk kultúrával, oktatással, sporttal, valamint egészségügyi és szociális tevékenységgel foglalkozó intézményeket és civil szervezeteket, különösen a tevékenységünk által érintett településeken.

Kiemelt figyelmet fordítunk Társaságunk kiváló szakembergárdájának megbecsülésére, kollégáink készségeinek folyamatos fejlesztésére. Versenyképes jövedelmek, juttatások biztosításával ismerjük el kollégáink elkötelezettségét, egyben törekszünk elégedettségük növelésére.

Minőségirányítási rendszerünket folyamatosan felülvizsgáljuk belső és külső kontrollok alkalmazásával. A legjobb hazai és nemzetközi iparági gyakorlatokra építve elkötelezettek vagyunk minőségirányítási rendszerünk folyamatos fejlesztése iránt, további rendszerszabványok, minőségirányítási technikák alkalmazásával, és ezek integrált irányítási rendszerben történő kezelésével.

Tanúsítvány 


Letölthető dokumentumok :
Csatolmány Méret

© FGSZ Natural Gas Transmission Private Company Limited by Shares 2009–