Bejelentkezés

Üzletpolitika

Lehet örülni, lehet félni attól, hogy a világ soha nem látott lendülettel változik, de mindenekelőtt meg kell tanulni együtt élni vele és erőnkhöz mérten alakítani.

BusinessPolicy_M_ocRzyT.jpgAz FGSZ  Zrt. küldetése a földgáz megbízható, folyamatos szállítása a lakosság, a közületek és az ipari fogyasztók részére. Feladatunk az együttműködő földgázrendszer üzemvitelének és egyensúlyának versenysemleges, folyamatos és átlátható működtetése, a törvényi és hatósági szabályozások betartása mellett. Aktív szerepet vállalunk a nemzeti gázpiac liberalizációjában, átlátható és diszkriminációmentes működéssel segítjük a földgáz versenypiac kialakulását.

Célunk a szállítási és rendszerirányítási költségeink optimális szinten tartása, üzletfeleinkkel hatékony, pozitív kommunikáció kialakítása és fenntartása, a környezet terhelésének folyamatos csökkentése, a munkahelyi biztonság javítása. A földgázszállítási tevékenységgel érintett települések lakosságával hatékony kommunikáció kialakítására és fenntartására törekszünk.

Céljaink eléréséhez megfelelő képességekkel, szakmai gyakorlattal rendelkező munkatársakkal, magas rendelkezésre állási mutatókkal üzemelő, távfelügyelettel vezérelt korszerű gázszállítási technológiával rendelkezünk, melynek műszaki színvonalának megőrzése kiemelten fontos feladatunk.

Letölthető dokumentumok :
Csatolmány Méret

© FGSZ Natural Gas Transmission Private Company Limited by Shares 2009–