Az FGSZ IP és TSODATA fejlesztések élesítése

2020. 08. 31.

Az FGSZ Zrt. elkötelezett informatikai rendszereinek folyamatos modernizálásában, ennek újabb mérföldköveként az alábbi fejlesztések kerülnek élesítésre 2020. szeptember 1-jével:

  • Az FGSZ Informatikai Platformján a 06. 26-i hírlevelünkben jelzett fejlesztés és a módosításokat tartalmazó 1.2-es verziójú interfészek kerülnek élesítésre. A zökkenőmentes átállás érdekében alapértelmezetten a jelenleg használt beállításokat hagytuk érvényben, ahol változtatni szükséges, ott az érintett partnerekkel felvettük a kapcsolatot. Amennyiben át szeretnének térni gép-gép kapcsolati kommunikációnál az FGSZ-től kapott válaszüzenet esetén az IP belső kód vagy exceles kommunikációnál az EIC kód alapú azonosításra, kérjük jelezzék felénk TopDesk csatornán keresztül!
  • Megújul az FGSZ.hu-ról elérhető TSODATA adatszolgáltatási felület is. A felület használhatóságát javító fejlesztéseken túl a kapacitások és nominálások felületről eltűnnek a már elavult mértékegységek. A megszakításoknál áttérünk az ENTSOG által publikálni javasolt kategóriákra, valamint minden adatkör tekintetében információs panelen jelenítjük meg az adat értelmezését és frissítési gyakoriságát.

Reméljük, hogy az általunk eszközölt fejlesztések elnyerik az Önök tetszését is, valamint azt, hogy általuk hatékonyabbá válik az FGSZ által publikált információk feldolgozása.

Kérjük, hogy amennyiben a működésben bármilyen rendellenességet tapasztalnak jelezzék felénk TopDesk-en keresztül.

Köszönettel,

FGSZ Zrt.

Hírlevél feliratkozás