Egykori informatikai alkalmazások online elérhetőségének megszűnése

2019. 03. 11.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az FGSZ által 2018. október 1. gáznapot megelőzően üzemeltetett egykori éles és archív informatikai alkalmazások online elérhetősége biztonsági okokból 2019. július 1-jétől megszűnik. Az alkalmazások ezen időpont után kizárólag offline módban üzemelnek tovább.

Felhívjuk szíves figyelmüket arra, hogy az Önök kényelme érdekében az online elérés megszűnését megelőzően, 2019. június 30-ig ezen egykori alkalmazásokat még elérik, és lementhetik a rendelkezésre álló, az Önök számára esetlegesen szükséges adatokat. Társaságunk természetesen 2019. július 1-je után is megőrzi és kérés esetén rendelkezésre bocsátja az adatokat az arra jogosultak részére a jogszabályi kereteken belül. Szeretnénk felhívni kedves figyelmüket, hogy az offline rendszerből az adatszolgáltatás 2019. július 1. után kérésre, eseti jelleggel történik.

Az offline üzemmódra történő áttérés a következő alkalmazásokat érinti:

Amennyiben a fentiekkel kapcsolatban észrevételük lenne, vagy segítségre van szükségük, kollégáink készséggel állnak rendelkezésükre a  e-mail címen.

Üdvözlettel:

FGSZ Zrt. ​

Hírlevél feliratkozás