RBP IP KP

Az FGSZ Zrt. Üzletszabályzat módosításának tervezete

2020. 05. 29.

Hivatkozva a  földgázellátásról szóló 2008. évi XL. törvény végrehajtásáról szóló 19/2009. Korm. rendelet (továbbiakban: Vhr.) 123. § (1) bekezdésében foglalt rendelkezésre Társaságunk véleményezés céljából közzéteszi Üzletszabályzat módosításának tervezetét.

Társaságunk az elmúlt évek üzleti tapasztalatait és a rendszerhasználói visszajelzéseket is figyelembe véve célul tűzte ki, hogy egyszerűbb és átláthatóbb szerződéskötési gyakorlatot vezet be a 2020/2021-es gázévtől kezdődően a rendszerhasználók tekintetében. Ennek megfelelően a Rendszerhasználati Keretszerződés hatálya alá kívánja vonni a jelenlegi rendelkezéseken túlmenően az informatikai platform használatának, a  jogcím átvezetési szolgáltatás igénybevételének, valamint a  kiegyensúlyozó földgáz elszámolásának feltételrendszerét is. Ezen változásokat a mai napon közzétételre kerülő Üzletszabályzat vonatkozó dokumentumai tartalmazzák.

​Kérjük Önöket, hogy a módosított Üzletszabályzat tervezettel kapcsolatos érdemi, szövegszerű észrevételüket a Vhr. 123. § (3) bekezdésében foglalt határidő figyelembevételével 2020. június 15-ig juttassák el az info@fgsz.hu e-mail címre.​​

Hírlevél feliratkozás