Zöld Iroda Program

A 2021 őszén indítottuk útjára a Zöld Iroda Programot a KÖVET Egyesület szakmai támogatásával, melynek keretében célunk a környezet- és emberbarát munkahely kialakítása volt siófoki irodaházunkban.

A kezdeti felmérés után akciótervet állítottunk fel, számos intézkedéssel tettünk azért, hogy irodánk fenntartható működése megvalósuljon, és kollégáink még jobban érezzék magukat a munkahelyükön. A program számos területre terjedt ki, a levegőminőség, a szelektív hulladékok kezelése, az energia-, víz- és papírfelhasználás, valamint a kollégák közlekedése és irodai komfortérzete terén egyaránt komoly eredményeket értünk el munkatársainkkal közösen.

A szeptember végén lezajlott audit kedvező eredményt hozott, a KÖVET Egyesület a Társaság részére kiállította a Minősített Zöld Iroda Tanúsítványt a siófoki irodaházra, és bejegyezte azt a magyarországi Minősített Zöld Irodák közé.

A tanúsítás megszerzése mellett továbbra is dolgozunk azon, hogy irodánkat még kellemesebbé és környezetbarátabbá varázsoljuk. A sikerre tekintettel emellett a jövőben több telephelyünkön is tervezzük a program bevezetését.

A tanúsítvány az alábbi linkre kattintva tekinthető meg:  Zöld Iroda Program tanúsítvány

ZIP_logo_hatter_elott