RBP IP KP

Karrier

Az FGSZ kulcsszerepet tölt be hazánk és az egész kelet-közép-európai régió földgázellátásának biztonságában.

Szolgáltatásaink évtizedek óta a minőséget és a folyamatos fejlődést jelentik, ugyanezt kínáljuk munkatársainknak is – hosszú távú karriert egy nagy múltú és biztos jövő előtt álló, megbízható vállalatnál.

Miért csatlakozz hozzánk?

Állásajánlataink

Kattintson a meghirdetett pozíciókra a részletekért. Jelentkezzen egyszerűen és gyorsan állásajánlatainkra!

POZÍCIÓK

Kapcsolat

További információért lépjen velünk kapcsolatba az alábbi elérhetőségeken:

Email: allashirdetes@fgsz.hu

Mobil: +36 70 373 8176

LinkedIn

Szakmai gyakorlat

A földgázszállítás- és kereskedelem, illetve a vállalat iránt érdeklődő BSc, MSc képzési szakokon részt vevő hallgatók számára lehetőséget biztosítunk a kötelező szakmai gyakorlaton való részvételre, szakdolgozat- és diplomamunka írásra. Információ és jelentkezés: humaneroforras@fgsz.hu

Élet az FGSZ-nél

Családi nap négy helyszínen

Családi nap négy helyszínen

2019. 07. 16.

Idén Lillafüreden, Balatonfüreden, Siófokon és Vasadon tartottunk családi napot, az aktív kikapcsolódás jegyében.

Számos gyerek- és sportprogram, továbbá Lillafüreden kalandpark, Balatonfüreden pedig csúszdapark várta az FGSZ-es családokat, a kicsik és nagyok egyaránt jól érezték magukat.

Elindult az FGSZ fejlesztő programjának második évfolyama

Elindult az FGSZ fejlesztő programjának második évfolyama

2019. 05. 13.

Az FGSZ komplex fejlesztési programja, a Pipeline keretében a mindennapi munkájukban is jól hasznosítható készségeket sajátíthatnak el a résztvevők.

Tanulnak többek között a szervezeti működésről, változáskezelésről, valamint tárgyalástechnika és projektmenedzsment ismereteket is szereznek, a tréningeken való részvétel mellett pedig projekteken is dolgoznak. Az első évfolyam zárásaként a Pipeline-osok a 2019. május 9-én mutatták be eredményeiket a menedzsmentnek, és adták át a stafétabotot a második évfolyamnak.

Sikeres SKET gyakorlat Nagykőrös határában

Sikeres SKET gyakorlat Nagykőrös határában

2019. 04. 16.

„2019. április 12-én a reggeli órákban gázkifúvás történt a nagynyomású földgázszállító rendszert üzemeltető FGSZ Zrt. létesítménye, Nagykőrös gázátadó állomás mellett. Szakembereink azonnal a helyszínre érkeztek és megkezdték a műszaki hiba elhárítását.”

Szerencsére nem történt meg a fenti esemény a valóságban, ez volt az a szituáció, ami a 2019. évi SKET (Súlyos Káresemény Elhárítási Terv) gyakorlat alapjául szolgált. Nagyon is valóságos volt azonban az a szervezettség és szakértelem, amivel szakembereink – a Katasztrófavédelem közreműködésével – a helyszínen bizonyították rátermettségüket egy ilyen meghibásodás elhárításában.

Az FGSZ számára – hazánk nagynyomású földgázvezeték-rendszerének üzemeltetőjeként – törvényi előírás, hogy a veszélyes anyagok jelenléte miatt mindenre kiterjedő biztonsági intézkedésekkel rendelkezzen a vészhelyzetek megelőzése, kezelése céljából. Felkészültségét évente a gyakorlatban is bizonyítania kell, melynek során a vészhelyzet bejelentésétől a probléma megoldásáig mindent úgy kell tenniük, mintha éles helyzetben riasztották volna őket. A szakszerű hibaelhárítás mellett a biztonsági, környezetvédelmi szempontok és a gyorsaság is fontos tényező volt ahhoz, hogy a gyakorlatot a hatóságok sikeresnek ítéljék. Büszkék vagyunk arra, hogy az FGSZ csapata jelesre vizsgázott ezen a megmérettetésen, ezúton is gratulálunk a résztvevőknek!

Új közösségi tér az FGSZ siófoki irodaházában

Új közösségi tér az FGSZ siófoki irodaházában

2019. 04. 01.

Kávénappal avattuk fel a siófoki irodaház új közösségi terét, ahol minden adott egy kis relaxációhoz.

Teljesen felszerelt konyharész áll rendelkezésre hűtőszekrényekkel, mikróval és hipergyors mosogatógéppel. Az étkezőben nagyon kényelmesek a székek, és nagyobb asztalok is vannak, hogy akár az egész csapat együtt ebédelhessen. A pihenősarokban a kanapék mellett két masszírozó fotel is helyet kapott. A büfében szinte minden kapható és finom a kávé…
Az „üzenőfal” – az egyik falfelület, amire krétával lehet írni – is nagyon népszerű a kollégák körében, köszönjük a kivitelező csapat nevében a pozitív visszajelzéseket!

Mikulásgyár: az FGSZ-esek is segítettek

Mikulásgyár: az FGSZ-esek is segítettek

2019. 01. 02.

Az ország hat településéről küldtek adományt az FGSZ-es kollégák a Mikulásgyárnak, melyet kollégáink szállítottak Budapestre.

A csomagokban tartós élelmiszerek, édeségek, tisztálkodószerek, játékok, könyvek érkeztek a Millenárison lévő főhadiszállásra.

FGSZ Mikulás országszerte

FGSZ Mikulás országszerte

2018. 12. 14.

A Mikulást nagyon várták az FGSZ-s gyerekek, akiknek rajzpályázatot szerveztünk, hogy le is rajzolhassák, mit jelent nekik a Nagyszakállú.

Az ország 7 településén látogatta meg munkatársaink gyerekeit a Mikulás, és finomságokkal is meglepte a csöppségeket.

FGSZ-es önkéntes program: plogging önmagadért és a környezetért

FGSZ-es önkéntes program: plogging önmagadért és a környezetért

2018. 11. 21.

Svédországból indult világhódító útjára a plogging, amivel nemcsak magunkért, hanem a környezetért is tehetünk.  A „plogga” egy svéd szó, amelyet a „vedd fel” és a „fuss” kifejezésekből jött létre, és azt jelenti, hogy futás közben összeszedjük a szemetet.

Az FGSZ Zrt. munkatársai október 13-án és november 10-én az ország hét településén indultak útnak, hogy egy szabadban töltött délutánnal tegyenek az egészségükért és a környezetért. A JÖN Alapítvánnyal együttműködve szervezett rendezvényen összesen százötven résztvevő közel 30m3 szemetet gyűjtött és szállíttatott el Hajdúszoboszlón, Kecskeméten, Miskolcon, Siófokon, Vecsésen, a Velencei-tónál és a zalaegerszegi Gébárti-tónál, hozzájárulva ezzel a települések tisztaságának megőrzéséhez. Nézze meg a siófoki programon készült videónkat:

Együtt a mellrák megelőzéséért

Együtt a mellrák megelőzéséért

2018. 10. 18.

Az október a mellrák ellenes küzdelem hónapja. Az FGSZ is csatlakozott a kampányhoz, mely a megelőzés fontosságára hívja fel a figyelmet.

A vállalat munkatársnői nemcsak a mozgalom jelképévé vált rózsaszínű szalagot tűzték ki 2018. október 16-án, hanem sok kolléganő öltözékében is – és néhány férfi kollégánkéban is, amiért külön köszönet illeti őket – visszaköszönt ez a szín, hogy ezzel is kifejezzék elkötelezettségüket a megelőzés, tájékoztatás mellett. A vállalat tájékoztatót küldött a vállalat minden munkatársának a szűrővizsgálatok és az egészséges életmód megelőzésben betöltött szerepéről, és a hölgyeknek apró ajándékkal is kedveskedtek a szervezők.

Szüreti hangulatú Bányásznap az FGSZ-nél kitüntetésekkel és meglepetésekkel

Szüreti hangulatú Bányásznap az FGSZ-nél kitüntetésekkel és meglepetésekkel

2018. 09. 17.

Közel ötszáz fős, FGSZ-es kollégákból és hozzátartozóikból álló vendégsereg ünnepelte meg a Bányásznapot 2018. szeptember 15-én Siófokon.

Ez az FGSZ legnagyobb éves eseménye, amely a múlt szokásait követve ünnepélyes díjátadással kezdődött. Terhes Kristóf vezérigazgató azonban nem szokványos ünnepi beszéddel készült erre az alkalomra, itt mutatta be először a vállalat megújuló stratégiájának eddigi eredményeit és az FGSZ új megjelenését. A kollégák közelről is megismerkedhettek az új arculattal, hiszen a szervezők logozott ajándékokkal kedveskedtek a résztvevőknek. Az est legemlékezetesebb pillanatai a kitüntetések átadásához kötődnek. Elsőként a „Földgázszállításért” elismerést kiérdemlő kollégákat köszöntötték a színpadon. Átadták továbbá a munkavédelmi verseny győztesének járó vándordíjat, majd a megtakarítást, hatékonyságjavulást eredményező ötleteket beadó munkatársak vehettek át oklevelet. A vacsorán a házigazda szerepben bemutatkozó Közép-Magyarországi régió ételeit, borait is meg lehetett kóstolni. A fröccsteraszon a vezetők mérték a kisfröccsöt és hosszúlépést, a Vivat Bacchus énekkar bordalaitól kísérve. Az éjszaka a szórakozásé volt, játékasztalok, fotósarok, reggelig tartó zenés mulatság várta az FGSZ-eseket.

Országos fagyinap az FGSZ-nél

Országos fagyinap az FGSZ-nél

2018. 07. 26.

A nyári nagy melegben jól esik egy kis hűsítő finomság, az meg különösen, ha házhoz is jön: az FGSZ munkatársaival pont ez történt.

A fagyit mindenki szereti. Röviden összefoglalva ez a tapasztalata a július 24-25-i kezdeményezésnek, amikor a vállalat nyolc helyszínén vártuk fagylalttal, jégkrémmel a munkatársakat. Finom ízek, jó társaság – ez a biztos recept a felfrissülésre a kánikula közepén...

Családbarát munkahely - Gyerekkuckó a Siófoki irodaházban

Családbarát munkahely - Gyerekkuckó a Siófoki irodaházban

2018. 07. 02.

Fontos nekünk, hogy munkatársaink számára kényelmes munkakörülményeket teremtsünk, figyeljünk igényeikre, segítsük őket a mindennapokban adódó helyzetek megoldásában. A kisgyerekes szülők számára például nagy segítséget jelenthet, ha a gyerekeket bevihetik a munkahelyre az ügyintézés idejére, vagy akár több órára – főleg a nyári időszakban…

Júliustól ezért nyolc helyszínen teremtette meg a vállalat annak lehetőségét, hogy az FGSZ munkatársai bevihessék magukkal gyermekeiket a munkahelyükre, ha néhány órára gondot okozna a kicsik felügyelete – vagy csak szeretnék megmutatni nekik, hol dolgozik anya, apa. A vállalat központjában, Siófokon előzetes bejelentkezéssel igénybe vehető a Gyerekkuckó iroda is. Ebben a szobában a szülők úgy dolgozhatnak, hogy közben a gyerekeik sem unatkoznak: játszhatnak, rajzolhatnak és a wi-fi elérésnek köszönhetően mesefilmet is nézhetnek.

Természetesen nem ez az egyetlen családbarát kezdeményezés az FGSZ-nél. Lehetőség van rugalmas munkaidő és a home office (otthoni munkavégzés) igénybevételére az erre alkalmas munkakörökben, segítve kollégáinkat a munka és magánélet összehangolásában.

FGSZ Piknik országszerte - regionális családi napokkal köszöntöttük a nyarat

FGSZ Piknik országszerte - regionális családi napokkal köszöntöttük a nyarat

2018. 06. 30.

Több helyszínen, családias hangulatban töltöttek együtt egy-egy kellemes és aktív napot kollégáink május-június folyamán, ahol számtalan program közül választhattak a kicsik és a felnőttek egyaránt.

Az ugrálóvárakban kicsi pókemberek, cicák és tündérek játszottak együtt önfeledten (természetesen az örök sláger arcfestés sem hiányozhatott), a családi játszóház megmozgatta az egész famíliát, sokan pedig a sportot választották - Siófokon például ki lehetett próbálni a trükkös biciklit és a SUP-ot is. Minden helyszínen volt valami kuriózum, Balatonlelle-Rádpusztán a lovasbemutató és az állatsimogató vonzotta a legtöbb érdeklődőt, Hajdúszoboszlón a fazekasházban készültek az agyagedények, a tűz fölött pedig tárcsaméretű óriáspalacsinták sültek, majd tűntek el pillantok alatt.  Kecskeméten „pusztaolimpiát” rendeztek, szalmabála gurításban, patkó dobásban, kocsi húzásban, zsákban futásban és talicska szlalomban mérték össze ügyességüket a résztvevők.

Persze nem véletlenül volt piknik a rendezvénysorozat neve, az étel-ital kínálatban mindenki talált kedvére valót. Nincs is jobb, mint a szabadban, jó társaságban, jóllakva mulatni az időt…