Az FGSZ elkötelezett a kiválóság mellett

2020. 12. 18.

Decemberben Társaságunk sikeresen vizsgázott az EFQM, azaz a „European Foundation for Quality Management” (Európai Minőségmenedzsment Alapítvány) auditján. Az EFQM Európa egyik meghatározó tanúsítási rendszere a kiemelkedő szintű eredményességgel és hatékonysággal működő szervezetek elismerésére. Küldetése, hogy a hosszú távon fenntartható kiválóság ösztönzője és zászlóvivője legyen Európában.

Az auditon Társaságunk sikeresen mutatott be három jelenleg is futó projektet, melynek eredményeképpen elnyertük az „Elkötelezettség a Kiválóságért” tanúsítványt.

Köszönjük a projektek megvalósításában közreműködő és az auditon résztvevő kollégáknak, hogy hozzájárultak az audit sikeres teljesítéséhez. Mindannyian méltán lehetünk büszkék rá, hogy újabb rangos elismeréssel gazdagodott Társaságunk!

Az EFQM több mint 600 tagszervezete, Európa szinte minden országát és a legkülönbözőbb ágazatokat képviselik. A Nemzeti Partnerszervezetekkel együtt a tagszervezetek száma megközelíti a hétszázat, amelyekben együttesen több millió munkavállalót foglalkoztatnak.

Hírlevél feliratkozás