Az FGSZ felkészült a földgázszállítási tevékenység biztosítására a koronavírus okozta járványügyi helyzetben

2020. 03. 16.

Magyarország földgázellátásának biztosítása és a tranzitszállítások teljesítése érdekében az FGSZ pandémiás tervet vezetett be, melynek célja a folyamatos működés fenntartása a járványügyi helyzet körülményei között. Létrehozta továbbá a kríziskezelő csoportot, amely az aktuális helyzetre szabva teszi meg a szükséges biztonsági intézkedéseket, az FGSZ munkavállalóinak és partnereinek védelme, valamint a földgázszállítási tevékenység biztosítása érdekében.

Vállalatunk 2020. 03.16-tól otthonról történő munkavégzést rendelt el az arra alkalmas munkakörökben, a személyes jelenlétet kívánó munkakörök esetében pedig kiemelt figyelmet fordítunk a higiéniai, utazási és kapcsolattartási előírások betartására, a szükséges feltételek biztosítására.

Felhívjuk partnereink szíves figyelmét arra, hogy a megelőzés, védekezés érdekében a kapcsolattartás mobiltelefon és internet alapú alkalmazások használatával történik vállalatunknál, személyes találkozásra csak elkerülhetetlen esetben kerülhet sor – előzetes egyeztetés és a megelőzést célzó szabályok betartása mellett. Köszönjük megértésüket, együttműködésüket.

Bízunk benne, hogy össztársadalmi védekezéssel és felelősségteljes hozzáállással sokat tehetünk azért, hogy a járvány a lehető legkisebb károkat okozza, és megvédjük magunkat, családunkat és vállalatunkat.

Üdvözlettel:

FGZ Zrt.

Hírlevél feliratkozás