Az FGSZ megkezdte az Edig@as 6.0 szerinti webszervizek implementálását: tranzakciós értesítések (tradek) már beküldhetők az új szabvány szerint

2021. 01. 12.

Az FGSZ Zrt. elkötelezett informatikai rendszereinek folyamatos modernizálásában, ennek újabb mérföldköveként Európában az elsők között kezdte meg a legújabb, 6.0-ás Edig@s szabvány implementálását.

Az IP rendszer tavaly év vége óta biztosít lehetőséget a rendszerhasználók számára tranzakciós értesítések beadására a 2020 augusztusában publikált Edig@s szabvány ajánlása szerinti sémának megfelelő webszerviz üzeneten keresztül.

Az új webszerviz dokumentációja az FGSZ honlapján a szokott helyen (Informatikai Platform > Interfész dokumentumok) a „IP illesztési felület Rendszerhasználóknak” menüpont alatt érhető el. Amennyiben éles használat előtt tesztelni szeretnék az új funkciót, azt rendszerhasználóként az IP tesztrendszerén (UAT) megtehetik.

Kérjük, hogy amennyiben az új webszerviz működésével kapcsolatban bármilyen kérdésük adódik vagy a tesztelés során rendellenességet tapasztalnak, jelezzék felénk TopDesk-en keresztül.

Reméljük, hogy az eszközölt fejlesztések által hatékonyabbá és biztonságosabbá válik az FGSZ és Partnerei között lebonyolított adatforgalom.

Üdvözlettel:

FGSZ Zrt.

Hírlevél feliratkozás