RBP IP KP

Tájékoztatás számlaküldési folyamat visszaállításáról

2020. 07. 16.

Tisztelt Partnerünk!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy miután a Kormány 282/2020 számú rendeletével a Magyarország területére kihirdetett veszélyhelyzetet megszüntette, Társaságunk fokozatosan visszaállt a normál működésre.

Fentiek miatt kérjük Önöket, hogy

  • 2020.07.20 -tól minden pénzügyi elszámolást érintő papíralapú küldeményüket (számlák, levelek stb.) postai úton legyenek szívesek megküldeni a szerződésekben is megadott számlapostázási címre: 8601 Siófok Pf.: 8.
  • a rendkívüli működés során e-mailben beküldött, minősített elektronikus aláírással nem ellátott PDF számlákat, papír alapon a megadott számlapostázási címre megküldeni szíveskedjenek, amennyiben minősített elektronikus aláírással ellátott számlát nem tudnak küldeni Társaságunknak.
  • lehetőség szerint térjenek át a papíralapú számla kiállításról a minősített elektronikus aláírással ellátott e-számla kiállításra és ezen igényüket jelezzék Társaságunk felé a szerződés szerinti kapcsolattartójukon keresztül.

Társaságunk az elektronikus számlák befogadását és az elektronikus számlázás szélesebb körű kiterjesztését Partnerei körében kiemelt projektként kezeli. Kérjük Önöket, hogy támogassák törekvésünket, amivel a közös számlakezelési folyamataink hatékonyabbá válnak.

Felhívjuk figyelmüket, hogy az einvoice_in@fgsz.hu címen 2020.07.20. után kizárólag olyan partnerektől fogadunk el elektronikus formában számlákat, akik minősített elektronikus aláírással ellátott elektronikus számlákat tudnak küldeni, és az erre vonatkozó igényüket Társaságunk írásban visszaigazolta. Azon Partnereink esetében, akik nem tudnak a fentieknek megfelelő e-számlát küldeni, illetve nem jelezték és/vagy nem kaptak jóváhagyást elektronikus számla küldésére, továbbra is papír alapon tudnak számlát küldeni Társaságunknak. Azon e-mail címekről érkező elektronikus számlák, melyek nem kerültek visszaigazolásra Társaságunk részéről, automatikusan visszautasításra kerülnek.

Felmerülő kérdés, illetve segítségkérés esetén forduljanak a szerződés szerinti kapcsolattartójukhoz, illetve az FGSZ Zrt. Ügyfélszolgálatához a következő elérhetőségeken:

  • Telefon: +36-84-505-117
  • Fax: +36-84-505-592
  • E-mail: info@fgsz.hu

Szíves megértésüket és együttműködésüket megköszönve,

Üdvözlettel:

FGSZ Zrt. Pénzügy és Gazdálkodás Igazgatóság

Hírlevél feliratkozás