RBP IP KP

Tájékoztató az FGSZ Informatikai Platform és RBP alkalmazások interfész specifikációinak véglegesítéséről és az új funkciók tesztelési lehetőségének megnyitásáról a kapcsolódó rendszerüzemeltetők és rendszerhasználók számára

2019. 02. 22.

Tisztelt Partnereink!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy a 2018. október 1-től működő Informatikai Platform és RBP alkalmazások interfész leírásai az újonnan elkészült funkciók (CAM NC V. fejezet szerinti bővített kapacitásra vonatkozó eljárás és a CAM NC 19. cikk 5. bekezdés szerinti éves nem kapcsolt kapacitáskorlát) fejlesztését követően véglegesítésre kerültek, az 1.0-ás verziók az fgsz.hu-n itt érhetők el (magyar és angol nyelven).

Tájékoztatjuk továbbá Önöket, hogy a tervezetten 2019 májusában élesítésre kerülő új funkciók tesztelhetőek az UAT tesztkörnyezeteken.

Kérjük, hogy amennyiben a zökkenőmentes élesítés érdekében tesztelési igényük keletkezik, azt az rbp@fgsz.hu címen jelezzék az Ügyféltámogatás munkatársainak, az ipnewprojekt@fgsz.hu emailcím az új funkciók élesbe állását követően kivezetésre kerül!

FGSZ Zrt.

Hírlevél feliratkozás