Kapacitáslekötési Platform (KLP) Szabályzat


2019. október 1-től hatályos Kapacitáslekötési Platform (KLP) Működési Szabályzat

Tájékoztatjuk a Tisztelt Piaci Szereplőket, hogy az FGSZ Zrt. mint szállítási rendszerüzemeltető által a  földgázellátásról szóló 2008. évi XL. törvény 143. § (1) bekezdésének megfelelően a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatalhoz jóváhagyásra benyújtott Kapacitáslekötési Platform (KLP) Működési Szabályzat módosítását a Hivatal 2019. október 1-i hatállyal a H2529/2019. számú határozatával  jóváhagyta.
A határozat II. pontjában a Hivatal kötelezi az FGSZ Zrt.-t, hogy a módosított  KLP Szabályzatot​ tegye közzé honlapján. Ennek megfelelően az FGSZ Zrt. közzéteszi a 2019. október 1-től hatályos KLP Szabályzatot és a mellékletét képező  Rendszerhasználói Tagsági Megállapodást.

2021. január 1-jétől hatályos Kapacitáslekötési Platform (KLP) Működési Szabályzat

Tájékoztatjuk a Tisztelt Piaci Szereplőket, hogy az FGSZ Zrt. mint szállítási rendszerüzemeltető által a földgázellátásról szóló 2008. évi XL. törvény 143. § (1) bekezdésének megfelelően a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatalhoz jóváhagyásra benyújtott Kapacitáslekötési Platform (KLP) Működési Szabályzat módosítását a Hivatal 2021. január 1-jei hatállyal a H2615/2020. számú határozatával jóváhagyta.
A határozat II. pontjában a Hivatal kötelezi az FGSZ Zrt.-t, hogy a módosított KLP Szabályzatot tegye közzé honlapján. Ennek megfelelően az FGSZ Zrt. közzéteszi a 2021. január 1-jétől hatályos KLP Szabályzatot és a mellékletét képező Rendszerhasználói Tagsági Megállapodást.