Frissítés 3: Havária Mosonmagyaróvár térségében

2020. 10. 23.

Tisztelt Rendszehasználók!

 

Mint Önök előtt is ismert, az FGSZ Zrt nagynyomású szállítórendszerén Lébény térségében haváriának minősülő károsodást tártunk fel, amelynek következtében a Mosonmagyaróvár határkeresztező pont technikai kapacitását csökkenteni kellett.

 

Ezúton tájékoztatjuk a Tisztelt Rendszerhasználókat, hogy az a rendszerhasználó, aki a havária bejelentése idején az érintett gáznapokra érvényes, nem megszakítható kapacitáslekötéssel rendelkezett a Mosonmagyaróvár határkeresztező ponton, és a havária ideje alatt bármely más betáplálási (határkeresztező, tárolói vagy termelési) ponton napi vagy napon belüli kapacitáslekötést eszközöl, legfeljebb a Mosonmagyaróvár határkeresztező pont technikai kapacitás csökkentésének az adott rendszerhasználó portfolióját érintő, kWh/óra/nap mennyiségben kifejezett mértékéig a napi vagy napon belüli kapacitáslekötési díj 100%-nak megfelelő díjkedvezményben részesül.

 

Felhívjuk a Tisztelt Rendszerhasználók figyelmét, hogy ez az intézkedés az FGSZ Zrt. adott haváriával kapcsolatos egyedi döntése, és nem képez hivatkozási alapot más esetekre.

FGSZ Zrt.

Hírlevél feliratkozás