Nem kötelező érvényű piaci felmérés indul inkrementális kapacitásra (Tornyiszentmiklós, HU-SI), október 3-ig lehet jelezni az igényeket

2018. 09. 06.

Értesítjük Önöket, hogy 2018.09.06-tól a kapacitásbővítésekre vonatkozó nem kötelező érvényű piaci igény felmérést végzünk Tornyiszentmiklós tervezett határkeresztező pont (HU-SI kétirányú kapacitás) vonatkozásában.

Tisztelt Partnereink!

Értesítjük Önöket, hogy 2018.09.06-tól a kapacitásbővítésekre vonatkozó nem kötelező érvényű piaci igény felmérést végzünk Tornyiszentmiklós tervezett határkeresztező pont (HU-SI kétirányú kapacitás) vonatkozásában. A Bizottság (EU) 2017/459 rendeletének 26-28. cikkelyei értelmében az FGSZ Zrt. és a Plinovodi d.o.o. ezúton kiírják a kapacitásbővítésekre vonatkozó piaci kereslet felmérést.

Ezen a linken​​ található a nem kötelező érvényű keresleti igények megjelölésére használható táblázat, melyre 2018.10.03-ig jelezhetik Partnereink nem kötelező érvényű lekötési igényeiket.

A megjelölt határidő után az FGSZ Zrt. a kapcsolódó rendszerüzemeltető Plinovodival egyeztetett jelentésben (Demand Assessment Report, DAR) publikálja a felmérés eredményét.

A kitöltött kérdőíveket, valamint a felméréssel kapcsolatos esetleges kérdéseket kérjük, küldjék el a businessdevelopment@fgsz.hu címre.  Együttműködésüket előre is köszönjük.

Üdvözlettel, FGSZ Zrt.

Hírlevél feliratkozás