Támogatott böngésző váltás az FGSZ üzleti alkalmazásain (IE->Edge)

2021. 08. 30.

Az FGSZ Zrt. elkötelezett informatikai rendszereinek folyamatos modernizálásában, ennek újabb mérföldköveként az üzleti alkalmazásain (IP, KP, RBP és publikus honlapja, IPDATA és a szintén publikus TSODATA) a támogatott böngésző - a továbbra is alapértelmezett Google Chrome mellett - a jelenlegi Microsoft (MS) Internet Explorerről MS Edge-re változik.

A MS korábban bejelentette, hogy felhagy az Internet Explorer támogatásával és az Edge böngészőt fogja a jövőben támogatni, ezért rendszereinken elvégeztük a böngészőváltás kapcsán felmerülő fejlesztéseket, amelyeket még 2021-ben éles üzembe fogunk állítani. Azért, hogy az átállás zökkenőmentes legyen, a tesztkörnyezeteinken elérhetővé tettük a MS Edge (és természetesen Chrome) böngészők támogatásával rendelkező verziókat minden érintett rendszerünkre:

Kérjük, hogy az üzleti folyamataik használata során használt alkalmazásokat teszteljék le, hogy megfelelően működnek-e Google Chrome vagy MS Edge böngészővel.

Kérjük, hogy amennyiben a működésben bármilyen rendellenességet tapasztalnak, jelezzék felénk TopDesk-en keresztül 2021. október 11-ig.

Köszönettel:

FGSZ Zrt.

Hírlevél feliratkozás