EBK követelmények

Az FGSZ Zrt. EBK követelményei a beszállítók munkavállalóinak balesetmentes munkavégzését, ezzel a balesetek során keletkező károk megelőzését, a beszállítók munka- és környezetvédelmi teljesítményének javítását célzó intézkedéseket tartalmazza. A célok elérését Társaságunk beszállítói aktív és folyamatos együttműködésével kívánja megvalósítani.

EBK oktatással kapcsolatos információk

Tájékoztatjuk tisztelt Partnereinket, hogy az FGSZ Zrt. EBK oktatási formája 2020. április 1-től megváltozott. A személyes képzést e-learning oktatás váltotta fel, melyet ezentúl évente kell megújítani.

A részletekről az érintett Partnereinket tájékoztattuk. Kérjük Partnereinket, kérdés esetén forduljanak az EBK szervezethez az  e-mail címen.

Szerződések EBK melléklete

A földgázszállító rendszeren EBK kritikus tevékenységet végző vállalkozóval kötött szerződés része az EBK szerződéses követelményeket összefoglaló dokumentum ( Szerződések EBK melléklete).

Az EBK szerződéses követelményeket – munkakezdés előtt oktatás keretében – ismertetni kell a földgázszállító rendszeren EBK kritikus tevékenységet végző minden munkavállalóval.

Beszállítói munkavégzéshez kapcsolódó dokumentumok

Életvédelmi szabályok

Biztonsági kultúránk fejlesztésének részeként bevezettük az Életvédelmi Szabályok programot.